Alle bedrijven

#wiekiesjij?

We zijn dé voorkeursleverancier voor telers in relevante markten. We werken actief samen met onze partners. Met al onze gewassen (o.a. Chrysant, Alstroemeria, Bouvardia, Statice) hebben we een prominente positie in de door ons geselecteerde marktsegmenten. Onze rassen beschikken over bewezen eigenschappen en toegevoegde waarde voor iedereen in de waardeketen. Het resultaat is duurzame en winstgevende groei.

Wij zijn dé adviseurs op het gebied van financiële diensten en verzekeringen. Het is onze taak om samen met de klant een inventarisatie te maken van de huidige situatie wat leidt tot een passend advies voor de toekomst. KZN is volledig onafhankelijk. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen. Samen komen wij tot oplossingen.

Elektrotechniek voor aanleg, reparatie en onderhoud. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf helpt u thuis en in uw bedrijf. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden.

Bosse Elektrotechniek is een modern en innovatief bedrijf met een gezellige en informele sfeer. Met ons team realiseren we mooie projecten en is er onderling veel collegialiteit. Als dit je aanspreekt en je bent geïnteresseerd in één van de openstaande vacatures op deze pagina, dan ontvangen we graag je sollicitatie en je CV.

Ladingdragers en logistieke totaaloplossingen voor horti en retail. Meer efficiency. Meer inzicht. Meer innovatie. Zodat elke schakel in uw supply chain klopt.

Het CNE team bestaat uit zeer professionele en gecertificeerde consultants en engineers met een diepe en brede kennis van de ICT diensten die we leveren en ondersteunen.

Mensen die de tijd voor u nemen en naar u luisteren ongeacht de grootte van uw onderneming of de complexiteit van uw probleem. Het doel is altijd om samen tot een oplossing te komen die het beste bij u past, in elk opzicht.

 

Met onze passie voor groen, blijven we groeien in de dynamische wereld van de groensector, zeker op logistiek gebied. Daarom hebben we regelmatig vacatures open staan. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging  en wil jij die passie delen? Je bent altijd welkom om een kop koffie te komen drinken en de (doorgroei)-mogelijkheden te bespreken.

Zie je er geen passende vacature bij staan? Je mag ons ook altijd een open sollicitatie sturen. Het is zeker de moeite waard om te kijken of we een passende vacature voor je hebben.

Container Centralen (CC) is de uitvinder van het CC Pool System, het grootste pool-systeem voor Reusable Transport Items (RTI’s) in de Europese en Amerikaanse branche voor bloemen en potplanten.

Hilverda De Boer: pioniers in de sierteelt sinds 1909
Hilverda De Boer is de pionier in de sierteeltsector sinds 1909, uitgegroeid tot bloemen- en plantenexporteur met zo’n 250 medewerkers en actief in meer dan zestig landen. Een echt Aalsmeers bedrijf waar ook jij tot bloei kunt komen!

Ondanks onze grootte zijn wij een echt familiebedrijf gebleven. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid, betrokkenheid en oprechte aandacht voor elkaar. Groei jij straks met ons mee?

RSM

RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financiële-economische en strategische vraagstukken. Zowel op nationaal als internationaal niveau zijn wij op een proactieve en directe wijze betrokken bij het succes van onze cliënten.

AA Sloopwerken verzorgt dagelijks vanuit Rijsenhout en Wateringen vakkundige werkzaamheden. Wij doen mee met uitdagende projecten,waar specialistische kennis voor nodig is. Daarvoor zoeken we altijd gemotiveerde werknemers die zich graag op een uitzonderlijke manier inzetten voor een grondige klus.

Wij zijn officieel Mercedes-Benz dealer, gespecialiseerd in de G-Klasse & officieel Mercedes-Benz Classic dealer. Onze slogan is “Passie voor Techniek”’.

Welkom bij Waterdrinker Aalsmeer. Europa’s grootste handelsplatform voor bloemen & planten. Elke dag steken wij met zijn allen de handen uit de mouwen om onze klanten gelukkig te maken. En niet zonder succes. Kom jij ons team versterken?

Een vriendelijke glimlach als je een klant groet, even met de boodschappen meelopen naar de auto, een banaantje pellen voor een kind. Op allerlei manieren willen wij net een stapje extra zetten voor onze klanten. Hun verwachtingen overtreffen. Want dan maken we van onze klanten echte Jumbo fans.

Wij gaan jou helpen om online te groeien. Samen kijken waar de kansen liggen, sparren over de beste aanpak en zorgen dat we klaar zijn om volgas te knallen.