Alle bedrijven

#wiekiesjij?

Klein event of heel groot, Shake It heeft de bar die daarbij past. Koffie, cocktail, smoothie, bier, champagne en nog veel meer.
We bekijken elke uitdaging objectief en creatief, zodat we tot de beste oplossing komen die past bij uw bedrijf en budget.
PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten.
Coinmerce is in 2017 opgericht door een klein team in Nederland. Onze focus ligt op jou, de echte persoon die Coinmerce gebruikt.
IGD heeft meer dan 25 jaar ervaring in de meest uiteenlopende werkzaamheden in de glasbranche en de productie van aluminium kozijnen.
AM match is een samenwerking van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.
Wij willen werknemers en werkgevers stimuleren, enthousiasmeren en faciliteren teneinde een evenwichtige arbeidsmarkt te creëren.
Bij Auto Maas draait alles om een goed gevoel. Over ons, maar natuurlijk ook over uw auto. Comfortabel en veilig auto rijden.
Rondom het centrale veredelingsbedrijf in De Kwakel staan een zevental joint-venturebedrijven die elk excelleren in een specifieke teelt.
Het is het eerste Funpark in Nederland met deze opzet; voor alle leeftijden, gezellig, avontuurlijk en ook nog eens betaalbaar!
Takii Europe is een dochteronderneming van Takii & Co., Ltd. in Japan, een van ‘s werelds grootste veredelaars van groenten en bloemen.
De medewerkers van Philippo Keukens ontwerpen toonaangevende keukens en ontwikkelen originele keukenconcepten evenals wijnbars, wandmeubels enz.
In de regio Nieuwegein zijn we een veel bekeken rijschool, maar ook door het hele land heen helpen we klanten aan het juiste rijbewijs.
Alleen de 100 beste sportclubs van Nederland zijn aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra. Fitness Aalsmeer staat in de top 3.
Op slechts 15 tot 20 minuten rijden vanaf Amsterdam – direct naast Schiphol – vind je dè locatie om je even in een andere wereld te wanen: Turf Aalsmeer. Een plek waar je de onderlinge strijd aan kunt gaan en na afloop met elkaar kunt napraten over jullie ervaringen in onze gezellige loungeruimte.
Mopabloem is een bloementeeltbedrijf in Rijsenhout. We zijn gespecialiseerd in het broeien van tulpen op water. We leveren onze tulpen kant-en-klaar verpakt af, geheel naar de wensen van de klant. Onze klanten zijn supermarktketens over de hele wereld. De gehele preparatie van de tulpenbollen doen we zelf, in onze klimaatcellen.
Het telen van tomaten op een excellente wijze. Schenkeveld streeft met elkaar naar een volmaakt proces, product en omgeving.
We zijn dé voorkeursleverancier voor telers in relevante markten. We werken actief samen met onze partners. Met al onze gewassen (o.a. Chrysant, Alstroemeria, Bouvardia, Statice) hebben we een prominente positie in de door ons geselecteerde marktsegmenten. Onze rassen beschikken over bewezen eigenschappen en toegevoegde waarde voor iedereen in de waardeketen. Het resultaat is duurzame en winstgevende groei.
Wij zijn dé adviseurs op het gebied van financiële diensten en verzekeringen. Het is onze taak om samen met de klant een inventarisatie te maken van de huidige situatie wat leidt tot een passend advies voor de toekomst. KZN is volledig onafhankelijk. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen. Samen komen wij tot oplossingen.
Elektrotechniek voor aanleg, reparatie en onderhoud. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf helpt u thuis en in uw bedrijf. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden.
Bosse Elektrotechniek is een modern en innovatief bedrijf met een gezellige en informele sfeer. Met ons team realiseren we mooie projecten en is er onderling veel collegialiteit. Als dit je aanspreekt en je bent geïnteresseerd in één van de openstaande vacatures op deze pagina, dan ontvangen we graag je sollicitatie en je CV.
Ladingdragers en logistieke totaaloplossingen voor horti en retail. Meer efficiency. Meer inzicht. Meer innovatie. Zodat elke schakel in uw supply chain klopt.
Bakkerij Borgesius is een familiebedrijf en bakt en verpakt al 125 jaar de heerlijkste bakkerijproducten met de grootste zorg. We denken graag mee met onze klanten en zorgen ervoor dat wij perfecte producten kunnen leveren. Zo proberen we altijd het verschil te maken.
Het CNE team bestaat uit zeer professionele en gecertificeerde consultants en engineers met een diepe en brede kennis van de ICT diensten die we leveren en ondersteunen. Mensen die de tijd voor u nemen en naar u luisteren ongeacht de grootte van uw onderneming of de complexiteit van uw probleem. Het doel is altijd om samen tot een oplossing te komen die het beste bij u past, in elk opzicht.  
Solliciteren op 360talent
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 2 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 2 MB