Alle bedrijven

#wiekiesjij?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van opvallend drukwerk zoals zelfklevende etiketten, aanlijmetiketten, kunststof plantenstekers, sleeves, In-Mouldlabels, cappers en verpakkingen.
DHL is een wereldwijde speler op het gebied van distributie van goederen. In Aalsmeer huisvest zich een CityHub om in het vervoer naar de binnensteden te kunnen voorzien.
BYFOD is a cut flower export company specializing in airfreight based in Holland. We sell high-end quality cut flowers to importers, wholesalers, and chain stores.
Advies, implementatie en dagelijkse regie; MYSS optimaliseert, borgt en regisseert het vastgoed en facilitaire diensten voor haar cliënten.
ASA Autoschade opereert vanaf 2012 zelfstandig als professioneel schadeherstelbedrijf en is gespecialiseerd in schade aan personen- en bedrijfsauto’s.
Wij zijn Dobbe Transport, een Dynamisch en Ondernemend familiebedrijf sinds 1845, met 200 Betrokken en Betrouwbare medewerkers en waar we Eigenaarschap stimuleren.
Hilverda De Boer is de pionier in de sierteeltsector sinds 1909, uitgegroeid tot bloemen- en plantenexporteur met zo’n 250 medewerkers en actief in meer dan zestig landen.
Klein event of heel groot, Shake It heeft de bar die daarbij past. Koffie, cocktail, smoothie, bier, champagne en nog veel meer.
Xpol is een business to business service provider op het gebied van versproducten, voornamelijk gespecialiseerd in bloemen en planten uit Afrika.
We bekijken elke uitdaging objectief en creatief, zodat we tot de beste oplossing komen die past bij uw bedrijf en budget.
PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten.
Coinmerce is in 2017 opgericht door een klein team in Nederland. Onze focus ligt op jou, de echte persoon die Coinmerce gebruikt.
IGD heeft meer dan 25 jaar ervaring in de meest uiteenlopende werkzaamheden in de glasbranche en de productie van aluminium kozijnen.
AM match is een samenwerking van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.
Wij willen werknemers en werkgevers stimuleren, enthousiasmeren en faciliteren teneinde een evenwichtige arbeidsmarkt te creëren.
Bij Auto Maas draait alles om een goed gevoel. Over ons, maar natuurlijk ook over uw auto. Comfortabel en veilig auto rijden.
Rondom het centrale veredelingsbedrijf in De Kwakel staan een zevental joint-venturebedrijven die elk excelleren in een specifieke teelt.
Het is het eerste Funpark in Nederland met deze opzet; voor alle leeftijden, gezellig, avontuurlijk en ook nog eens betaalbaar!
Takii Europe is een dochteronderneming van Takii & Co., Ltd. in Japan, een van ‘s werelds grootste veredelaars van groenten en bloemen.
De medewerkers van Philippo Keukens ontwerpen toonaangevende keukens en ontwikkelen originele keukenconcepten evenals wijnbars, wandmeubels enz.
In de regio Nieuwegein zijn we een veel bekeken rijschool, maar ook door het hele land heen helpen we klanten aan het juiste rijbewijs.
Solliciteren op De Bloom BV
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB