Werken bij 

HilverdaFlorist BV

HilverdaFlorist is marktleider in het selecteren, veredelen en vermeerderen van unieke rassen in snijbloemen en pot- en tuinplanten.

Over ons bedrijf

HilverdaFlorist focust zich op de veredeling, vermeerdering en ontwikkeling van een uitgebreid assortiment aan snijbloemen, pot- en tuinplanten. Dit wordt gedaan vanuit een sterke gedrevenheid en focus op innovatie. HilverdaFlorist is de leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal geschikt voor elke klimaatzone en bijbehorende teelteisen.

HilverdaFlorist is een deskundige en een betrouwbare samenwerkingspartner. Dit dankzij het solide wereldwijde servicenetwerk van agenten, de eigen productielocaties verspreid over de wereld, betrokken medewerkers en de ruim 110 jaar ervaring in de sierteeltsector. Door continue focus op de internationale markt(en) en -segmenten is HilverdaFlorist in staat bij veranderingen haar bedrijfsactiviteiten daarop accuraat af te stemmen, zodat de producten altijd relevant, vernieuwend en rendabel zijn.

Onze missie is simpel: uitblinken in alles wat we doen. Om dit te bereiken richten we ons op vier kernwaarden: innovatie, ambitie, partnerschap en betrouwbaarheid. Deze waarden bepalen onze werkwijze en strategie voor de komende jaren

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

HilverdaFlorist BV

Solliciteren op HilverdaFlorist BV
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB