Werken bij 

Anders BV

Wij verzorgen verzendingen naar zakelijke en particuliere adressen in heel Nederland en de EU landen

Over ons bedrijf

Bij Anders BV kan men terecht voor alle verzendingen. Wij verzorgen verzendingen naar zakelijke en particuliere adressen in heel Nederland en de EU landen. Klanten kunnen onze pakketdienst inschakelen voor het versturen van een klein pakketje, maar ook voor partijverzendingen. Anders BV wordt geleid door ervaren transportmensen die ervoor gaan. Die precies weten hoe het werkt in het goederenvervoer en de logistiek. Een klus die nog eerder gisteren af moest dan vandaag? Business as usual. Improvisatie en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel .

Anders BV werkt met korte lijnen en we communiceren heel transparant. U heeft altijd met dezelfde contactpersoon te maken. Niet alleen grote klanten, ook steeds meer MKB-bedrijven en particulieren weten de weg te vinden naar Anders BV. Dat is niet gek aangezien:

  1. Onze locatie zich pal aan de A4, A5 en diverse uitvalswegen van Amsterdam bevindt.
  2. De ligging t.o.v. Schiphol uiterst gunstig is.
  3. We een zeer goede reputatie hebben als een snel, veilig, betrouwbaar en flexibel vervoersbedrijf.

Realtime GPS Systeem

Al onze voertuigen zijn voorzien van een Realtime GPS Systeem. Dit zorgt ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn waar de chauffeur zich bevind.

Werkwijze

Anders BV hanteert een transparante en effectieve werkwijze. We zijn duidelijk in wat we voor onze klanten kunnen betekenen en denken graag met hen mee. Omdat wij denken buiten de kaders kunnen onze klanten ook terecht met specifieke wensen.

Beschikbare vacatures

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

Anders BV

Solliciteren op Anders BV
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB