Werken bij 

Gebr. Roskam BV

Al 97 jaar is Roskam een begrip in Amsterdam en omstreken. Niet alleen levert Roskam het beste materieel, maar ook voor uitstekende service en professioneel advies kunt u bij ons terecht.

Over ons bedrijf

Sinds 1925

Gebroeders Roskam begon in 1925 als winkel in verf, olie en scheepsbenodigdheden (tagrijn) aan de Brouwersgracht. In een klein stalen parlevinkertje leverden de broers Nico en Roel Roskam  de benodigde kabels, touwen en brandstof aan de binnenvaart.

Aannemersmaterieel

Na de Tweede Wereldoorlog kwam de Amsterdamse woningbouw in een stroomversnelling. De binnenvaart verdween steeds meer uit het centrum van de stad. Hiermee verlegde Roskam ook het zwaartepunt van scheeps- naar aannemersmaterieel. Bijna een halve eeuw later, in 1971, verhuisde Roskam naar de Papaverweg 18b in Amsterdam-Noord (Buiksloterham).

97 jaar Roskam!

Toen ook deze locatie te klein werd, schoof Roskam een halve kilometer op naar de Papaverweg 38. Sinds mei 2017 bevindt onze vestiging zich op de Toetsenbordweg 57 in Amsterdam Noord. Dit is de hoofdlocatie van Roskam met het kantoor. Hier bevinden zich ook de winkel en het magazijn. Roskam heeft drie andere vestigingen in Rozenburg (bij Schiphol), Mijdrecht en Hilversum. Op 1 juni 2015 bestaat Roskam officieel 97 jaar en is daarmee misschien wel het oudste verhuurbedrijf van Amsterdam.

Beschikbare vacatures

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

Gebr. Roskam BV

Solliciteren op Gebr. Roskam BV
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB