Werken bij 

PSfm

PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten.

Over ons bedrijf

PSfm is een full-service fieldmarketingbureau voor het boosten van verkoop, merkbeleving en zichtbaarheid van producten en diensten. PSfm werkt met veel plezier voor prachtige A-merken als Nespresso, Samsung, Sonos, AB InBev, Silvo/McCormick, VodafoneZiggo, Asahi, PernodRicard, Red Bull & Nestlé. Met een creatief en strategisch team van 30 fieldmarketingspecialisten op het hoofdkantoor in Amstelveen en meer dan 1.200 (flex)medewerkers in verschillende fieldmarketingfuncties.

Wie zijn wij?

Als experts in sales creëren wij merkbeleving tussen mens en merk. Met bijbehorend koopgedrag. Dat is wat we doen. Altijd met een ontmoeting tussen consument en product. Wij staan voor een onvergetelijke consumentenervaring. Onze buitendienst specialisten staan voor beleving! Onze fieldmarketingdiensten + voorbeeld klanten per tak om je een beter idee te geven:
– Brand Activation: RedBull of Lay’s
– Sales: Nespresso, Samsung, Sonos of bijvoorbeeld Phillip Morris
– Merchandising: Grohe, Silvo/McCormick
– Retail Management: Samsung Experience Store

Waarom PSfm?

  • Omdat je komt te werken voor o.a.: Nespresso, Samsung, Sonos, PMI, Red Bull, Nestle en nog meer prachtige premium merken;
  • Altijd kunt rekenen op PSfm Traint die staat voor jouw ontwikkeling;
  • Zelf kunt bepalen wanneer en hoeveel je werkt;
  • Omdat wij nooit stilstaan en jij daardoor ook niet;
  • Je altijd kunt schakelen tussen projecten (variatie), of je dedicated kunt verdiepen in een specifiek project;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen PSfm (kantoor of andere projecten) maar je ook een aanbeveling kunt krijgen voor een stap richting een van onze klanten;
  • De leukste project teams hebt ter ondersteuning (en als jij dat niet zo ervaart we er alles aan doen om het alsnog waar te maken);
  • Mensen centraal staan in alles wat wij doen!

Beschrijving van de cultuur

Onze medewerkers kenmerken zich door the Big 5 van PSfm namelijk; Lef, Flexibiliteit, Out of the Box denken, Nieuwsgierigheid en Afspraak is Afspraak.

Beschrijving van de carrièremogelijkheden

Wij bieden voldoende (door)groeimogelijkheden bij ons op kantoor, óf bij de klant. Daarnaast bieden we trainingen aan via ons eigen trainingsbureau PSfm Traint, op het gebied van; communicatie, sales, weerstand, timemanagement, interactief presenteren, feedback geven, etc.

 

 

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

PSfm

Solliciteren op PSfm
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB