Werken bij 

Myss BV

Advies, implementatie en dagelijkse regie; MYSS optimaliseert, borgt en regisseert het vastgoed en facilitaire diensten voor haar cli├źnten.

Over ons bedrijf

MYSS optimaliseert, borgt en regisseert het vastgoed en facilitaire services voor haar klanten. Wij adviseren, implementeren en verzorgen de dagelijkse regie voor uw organisatie.

Vastgoed en facilitaire zaken kennen vele eigenaren en betrokkenen. Kennis en verantwoordelijkheid zijn daardoor versnipperd over meerdere personen die naast hun dagelijkse werkzaamheden ook nog extra tijd moeten besteden aan huisvestingszaken.

Doordat eigenaarschap is versnipperd wordt er vaak slecht gecommuniceerd tussen stakeholders en worden decentrale besluiten genomen waarbij het belang van de gehele organisatie niet wordt meegenomen. Hierdoor verloopt ook de opdrachtverstrekking aan leveranciers gebrekkig, blijven zaken liggen of worden door de verkeerde partijen uitgevoerd. Daardoor worden in de huisvestingsketen kostbare fouten gemaakt die later hersteld moeten worden en vaak tot forse vertraging en kosten leiden.

 

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

Myss BV

Solliciteren op Myss BV
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB