Werken bij 

Het Wapen van Aalsmeer

Sfeervol restaurant met een gezellige bar in het centrum van Aalsmeer

Over ons bedrijf

Hotel Aalsmeer en restaurant Wapen van Aalsmeer levert als trots familiebedrijf al meer dan 45 jaar een persoonlijke en goede service.

Het sfeervolle en gezellige restaurant Wapen van Aalsmeer en het naastgelegen Hotel zijn niet meer weg te denken in de Dorpsstraat.

Je kunt genieten van kwalitatief goede, betaalbare en gevarieerde gerechten. Elke kwartaal wordt er door de chef en zijn team een nieuwe menukaart samengesteld. Zo ga je met ieder seizoen mee en blijf je verrast worden. Je kunt ook iets lekker kiezen van de snackkaart, de special van de week of voor nog geen elf euro genieten van de wisselende daghap. Het restaurant is zeven dag per week geopend voor een gezellige borrel, ontbijt, lunch en diner.

Het hotel is geliefd bij zowel zakenmensen als toeristen, maar wordt ook enorm gewaardeerd door de Aalsmeerders zelf. Met maar liefst 66 comfortabele kamers en 6 appartementen is het hotel uitgegroeid tot een viersterrenhotel. Zeer prettig voor de hotel- en restaurantgasten is het privé parkeerterrein waar de auto’s door camerabewaking veilig kunnen staan.

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

Het Wapen van Aalsmeer

Solliciteren op Het Wapen van Aalsmeer
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB