Werken bij 

Schenkeveld

Het telen van tomaten op een excellente wijze. Schenkeveld streeft met elkaar naar een volmaakt proces, product en omgeving.

Over ons bedrijf

Voor Schenkeveld zit groots presteren en oog hebben voor alle details in het proces. We willen de kweker zijn die met zo min mogelijk grondstoffen, het beste resultaat haalt. Door te investeren in mens en techniek, zorgen we voor operationele excellentie. Zo leveren we
het hele jaar door veilige, volmaakt betrouwbare en lekkere tomaten van constante kwaliteit. Daar worden we blij van!

Perfectie staat voor streven naar volmaaktheid, zo zorgen we ervoor dat klanten graag met Schenkeveld willen samenwerken. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Schenkeveld bovenaan.

Familiebedrijf
Schenkeveld is een familiebedrijf. Leo Schenkeveld is in 1937 gestart met het telen van verschillende gewassen, Jan en Peter Schenkeveld hebben dit uitgebouwd tot een volwaardig glastuinbouwbedrijf. In 2002 is Schenkeveld gestopt met het telen van komkommers en volledig over gegaan naar trostomaten. Schenkeveld is lid geworden van Prominent. Januari 2019 is Schenkeveld gefuseerd met De Kabel. Schenkeveld heeft vijf locaties: Schipluiden, De Lier, Zijtwende, Den Hoorn en Schiphol. Aan Schenkeveld Schiphol wordt nog verder gebouwd.

Een kijkje in onze keuken

Video afspelen

Werknemer aan het woord

Glenn
Manager arbeid

Ik ben in juli 2017 begonnen bij Schenkveld in Schipluiden als Teamleider. Het doel was om daar binnen 4 maanden genoeg ervaring op te doen om op de nieuwe locatie Schenkeveld Schiphol de arbeid te gaan regelen. Sindsdien ben ik verantwoordelijk voor de 22 hectare arbeid en zal ik eind dit jaar gaan helpen met het opstarten van de nieuwe kas, kas Zuid samen met de nieuwe teamleider Cristie.

 

Kom in contact met 

Schenkeveld