Werken bij 

Loogman Groep BV

Wassen, tanken en innoveren

Over ons bedrijf

Wassen, tanken en innoveren

Met jaren ervaring in het vak durven, weten wij als de beste hoe we voor jouw auto moeten zorgen. Zo kan jij weer trots de weg op!
Alles voor een stralend schone auto
Brandschoon, zo hebben wij onze auto’s het liefst. Met onze (nog) acht moderne wasstraten verspreid door de Randstad zorgen wij ervoor dat al onze klanten met een stralende wagen hun weg kunnen vervolgen. Dit doen wij door middel van hypermoderne wasstraten, stofzuigpleinen die van alle gemakken zijn voorzien, Binnenreinigen op de lopende band, doe-het-zelf wasboxen en bovenal kundige collega’s, die altijd voor je klaar staan.

Confortabel tanken met een hapje
Daarnaast beschikken wij over het grootste onafhankelijke pompstation van Nederland met een fullservice concept en concurrerende prijzen voor ons brede assortiment aan brandstoffen. Rij ook gerust over onze Comfort Lane en er wordt voor je getankt op de lopende band. En nu je er toch bent… Haal gelijk een kroketje bij onze eigen Febo of een heerlijk vers broodje met koffie bij onze eigen broodjeszaak Co to Go.

Onze blik op de toekomst
Kan het nog beter? Innovatiever? Confortabeler? Dat hopen wij wel. Met een sterke blik op de toekomst blijven wij innoveren om niet met de tijd mee te gaan, maar deze voor te blijven. Zo doen wij ons uiterste best om boven jouw verwachtingen uit te blijven stijgen. Ook het milieu en onze verantwoordelijkheid daarin houden wij nauw in het oog bij onze innovatieplannen. Het investeren in de toekomst houdt daar echter niet op. Wij zijn blij met onze collega’s en dat laten we ook al te graag zien. Investeren in personeel vinden we dan ook erg belangrijk. Met onder andere opleidingen en doorgroeimogelijkheden bieden wij verschillende mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling voor onze mensen. Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, acties en evenementen? Volg ons dan op de sociale media!

Beschikbare vacatures

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

Loogman Groep BV

Solliciteren op Loogman Groep BV
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB