Werken bij 

Barendsen BV

Al vele jaren levert Barendsen snijbloemen aan klanten in meer dan 30 verschillende landen.

Over ons bedrijf

Barendsen is een bedrijf met een lange geschiedenis. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Al vele jaren levert Barendsen snijbloemen aan klanten in meer dan 30 verschillende landen. Onze verkopers staan u in veel gevallen in uw eigen taal te woord. Barendsen levert niet alleen snijbloemen, maar ook andere producten. Meer informatie hierover leest u elders op deze site.

Bij Barendsen staat de beste prijs-kwaliteits verhouding en het milieu voorop. Hierbij streven we ernaar u een optimale service te bieden. Barendsen stelt hoge eisen aan producten die ingekocht worden. Onze ervaren inkopers weten de beste producten voor u te vinden. Dit doen zij zowel op de Aalsmeerse veiling als op alle overige toonaangevende veilingen of direct bij de kweker. Daarnaast halen ze producten uit het buitenland. Barendsen is ook actief betrokken bij verschillende projecten ter verbetering van de kwaliteit van het product en het milieu in de breedste zin van het woord.

Een optimale service houdt ook in dat Barendsen tot het uiterste gaat om haar klanten tevreden te stellen. Barendsen levert een zeer uitgebreid assortiment, in de gewenste hoeveelheid en verpakking. Wij hebben een speciaal ontwikkeld logistiek systeem dat in staat is om de kleinste bestellingen accuraat te verwerken. Dus niet alleen de groothandel, maar ook de detaillist tot aan de consument wordt bij Barendsen vakkundig geholpen.

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

Barendsen BV

Solliciteren op Barendsen BV
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB