Werken bij 

Dobbe Transport BV

Wij zijn Dobbe Transport, een Dynamisch en Ondernemend familiebedrijf sinds 1845, met 200 Betrokken en Betrouwbare medewerkers en waar we Eigenaarschap stimuleren.

Over ons bedrijf

In 1845 zeilde Pieter Dobbe (1824 – 1885) voor het eerst over de Zuid- en Noord-Hollandse wateren om in Roelofarendsveen geteelde groente te verkopen aan marktkooplui en groothandelaren in steden als Den Haag, Haarlem en Amsterdam. Zo zette de grondlegger van het huidige Dobbe Transport de eerste koers uit van ons bedrijf.

5e generatie aan boord
Sinds die eerste reis is er veel veranderd. Zeilboten werden vervangen door vrachtwagens en opslagloodsen. En het transport van groente werd stap voor stap uitgebreid met een breed scala aan logistieke diensten. Zo begon de 2e generatie, bestaande uit Leen en Arie Dobbe, in 1899 een zaterdagse beurtvaartdienst tussen Roelofarendsveen en Leiden. De 3e generatie, bestaande uit Jan en Piet Dobbe die het bedrijf overnamen nadat hun vader Arie jong overleed, werden daarnaast ook commissionair op de groenteveilingen in Roelofarendsveen en Langeraar. ‘Zolang er maar beweging in zit en we onze klanten er goed mee op weg kunnen helpen’ zei ome Jan Dobbe, 4e generatie van ons bedrijf ooit over alle ontwikkelingen.

Een uitspraak die ons bedrijf in één zin typeert. We zijn gek op ons vak én op onze klanten. Daar is in al die jaren nou weer helemaal niets in veranderd. Net zoals dat we nog steeds een familiebedrijf zijn. Inmiddels is de 5e generatie Dobbe aan boord en wordt ons bedrijf geleid door de neven Piet en Eric Dobbe. Onder hun leiding en die van hun directe voorgangers,  Jan, Co, Louis en Theo, is ons bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde logistieke dienstverlener met ruim 200 medewerkers en loyale klanten.

Stevig geworteld in de Randstad

Sinds 1845 zijn we stevig gegrond is in de draagkrachtige en groeizame veenbodem van Kaag en Braassem, een markante gemeente in het hart van de Randstad. We zijn trots op onze afkomst en zuinig op de woon- en werkomgeving waarin we al meer dan 170 jaar opereren. Daarom ondersteunen we met veel plezier verenigingen, evenementen en regionale initiatieven waarmee wij ons verbonden voelen.

Een kijkje in onze keuken

Video afspelen

Kom in contact met 

Dobbe Transport BV

Solliciteren op Dobbe Transport BV
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB