Werken bij 

De Lange Installatietechniek BV

De Lange Installatie Techniek is sinds 1929 actief als technisch installatiebedrijf.

Over ons bedrijf

De Lange Installatie Techniek is sinds 1929 actief als technisch installatiebedrijf begonnen als een klein familiebedrijf, zijn wij uitgegroeid tot een modern technisch installatiebedrijf. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bovenaan ons lijstje. 

De klant staat centraal bij de Lange Installatie Techniek. Ons bedrijf is erop gericht om de klant het gevraagde maatwerk en service op een hoog niveau te bieden. Door de brede specialisatie kunnen wij u op vele disciplines van dienst zijn. En uw voordeel is dat u maar 1 aanspreekpunt heeft voor deze verschillende disciplines.

Bij de Lange Installatie Techniek is de betrokken installateur namelijk een echt betrókken installateur. Iemand die niet louter uitvoert wat er gevraagd wordt, maar die expertise toevoegt. Die durft te adviseren en die meedenkt in de installatie én in de processen. Want vooral in bestaande bouw is het van belang, de zaken zo te organiseren, dat de overlast voor gebruikers minimaal blijft en het effect optimaal. Dat kunnen we garanderen. Enerzijds door de betrokkenheid en flexibiliteit van onze vakmensen, anderzijds doordat we een breed pakket aan diensten hebben, die we gecombineerd aan kunnen bieden: electra, beveiliging, loodgieter, sanitair, cv verwarming, ventilatie en Onderhoud en Service.

Onze monteurs zijn allemaal zeer ervaren op hun vakgebied, en volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken.

Beschikbare vacatures

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

De Lange Installatietechniek BV

Solliciteren op De Lange Installatietechniek BV
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB