Werken bij 

Van der Slot Logistiek BV

Door de brede ervaring en logistieke kennis verzorgt Van der Slot Transport ook bijzondere transporten.

Over ons bedrijf

In 1918 werd een start gemaakt met het vervoeren van goederen met paard en wagen. In het begin werd er gier en stro gereden en werden er groenten naar de (inmiddels verdwenen) veilingen nabij café Piet Gijs in Noordwijkerhout gebracht. Na de aankoop van de eerste tractor in 1958 werden er ook bloembollen vervoerd en breidde de werkzaamheden zich steeds meer uit. Sinds 1975 richt Van der Slot Transport zich specifiek op de sierteeltsector. De toenemende groei in deze branche maakte dat ook Van der Slot Transport zich steeds heeft aangepast aan de vraag van deze branche.

In 1985 zijn wij de drie typische Nederlandse kleuren gaan toepassen die u tot op de dag van vandaag met grote regelmaat ziet rijden op de Nederlandse, Duitse en Belgische wegen. Inmiddels is Van der Slot Transport uitgegroeid tot een dynamisch en allround dienstverlener op het gebied van geconditioneerde transporten. Door de brede ervaring en logistieke kennis verzorgt Van der Slot Transport ook bijzondere transporten. Afgelopen jaren is er dan ook door vooraanstaande personen en bedrijven een beroep gedaan op de expertise van Van der Slot Transport zoals het vervoeren van de bloemen voor de Paus in Rome.

De lokale transporteur van vroeger maakt inmiddels deel uit van de Koninklijke Van der Slot Groep; de grootste zelfstandige logistieke dienstverlener binnen de sierteeltsector. Ons doel is om kwekers, kopers en exporteurs langdurig te kunnen bedienen met dezelfde hoge kwaliteit en service die ons heeft gebracht waar we nu zijn. Innovatie, flexibiliteit en betrouwbaarheid vormen de basis van de Koninklijke Van der Slot Groep. Op de weg en op de veilcentra werken enthousiaste medewerkers dagelijks aan het waarborgen van deze basis om onze klanten op de beste manier van dienst te kunnen zijn. Nu en in de toekomst.

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

Van der Slot Logistiek BV

Solliciteren op Van der Slot Logistiek BV
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB