Werken bij 

Hilverda De Boer

Hilverda De Boer is de pionier in de sierteeltsector sinds 1909, uitgegroeid tot bloemen- en plantenexporteur met zo’n 250 medewerkers en actief in meer dan zestig landen.

Over ons bedrijf

Over ons:

Wil jij tot bloei komen bij Hilverda De Boer? Groei dan met ons mee!
Als één van de oudste en meest vernieuwende exporteurs hebben bloemen en planten geen geheimen meer voor ons. Vanuit Aalsmeer exporteren we naar groothandelaren en bloemistenketens in de hele wereld. Naast ons moederbedrijf in Aalsmeer, hebben we eigen vestigingen in Scandinavië en Amerika.

Trots op ons team

Bij Hilverda De Boer zijn we trots op ons team, een gemotiveerde en ervaren groep met allerlei achtergronden en uit allerlei werelddelen. Elke dag zet iedereen zich weer optimaal in voor onze klanten en het bedrijf. Regelmatig al voor dag en dauw. Bloei jij straks ook op in onze dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen regie en ideeën? En waar interessante doorgroeimogelijkheden zijn?

Baan, (afstudeer)stage of vakantiewerk?
Gemotiveerde, deskundige en enthousiaste medewerkers zijn altijd welkom bij Hilverda De Boer. Reageer op een vacature of mail ons jouw open sollicitatie.
Zoek je een bijbaan of vakantiewerk waarbij je flexibel ingezet kan worden? Of wil je een leerplek of stage op het gebied van bijvoorbeeld Handel, Logistiek, ICT, HR, MarCom of Finance? Neem dan contact met ons op! Hilverda De Boer is een erkend leerbedrijf voor diverse functies. Tevens bieden we mogelijkheden aan mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Een kijkje in onze keuken

Werknemer aan het woord

Bodine Spring in ’t Veld
Verdeler

Mijn werkzaamheden als verdeler vind ik erg leuk. Ik werk fijn samen met mijn collega’s. Je merkt toch dat Hilverda De Boer een familiebedrijf is door de korte lijnen en de goede werksfeer.

Kom in contact met 

Hilverda De Boer

Solliciteren op Hilverda De Boer
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB