Werken bij 

Aelsmeer Zorgcentrum

Zorgcentrum Aelsmeer biedt aan ruim honderd mensen een woning. Voor mensen met dementie is er een veilige en beschermende woon- en leefomgeving.

Over ons bedrijf

Zorgcentrum Aelsmeer biedt aan ruim honderd mensen een woning. Voor mensen met dementie is er een veilige en beschermende woon- en leefomgeving. Er is woonruimte voor u als thuis wonen lichamelijk niet meer haalbaar is en u de benodigde indicatie heeft.

Om het wonen in Zorgcentrum Aelsmeer te veraangenamen beschikken we over veel eigen voorzieningen. Zo beschikken wij over een eigen keuken, waarbij dagelijks verse maaltijden worden bereid. Beschikken wij over een linnenkamer, bibliotheek en kapsalon. U kunt gebruik maken van onze huiskamers en diverse ruimtes waar activiteiten worden aangeboden.

Het pand is prachtig gelegen aan het water. Aan de voorzijde van het gebouw brengt de levendigheid van de winkelende mensen elke dag afleiding. Er is altijd iets te zien. Het zorgcentrum ligt tegenover de supermarkten en op dinsdag is de markt op loopafstand.. De locatie is goed bereikbaar met de auto.

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

Aelsmeer Zorgcentrum

Solliciteren op Aelsmeer Zorgcentrum
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB