Werken bij 

Stolze Installatietechniek

Stolze is al sinds 1969 een gerenommeerde naam in de internationale tuinbouw.

Over ons bedrijf

Stolze is al sinds 1969 een gerenommeerde naam in de internationale tuinbouw. Met ruim 160 medewerkers is Stolze uitgegroeid tot dé specialist voor elektrotechniek, watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek. Ons bedrijf is gevestigd in een modern kantoorgebouw in Maasdijk, een goed bereikbare locatie centraal in Westland. Daarnaast hebben we een vestiging in Aalsmeer, zodat wij ook onze klanten in het midden en noorden van Nederland snel van dienst kunnen zijn met technische oplossingen op maat en bijbehorende 24-uurs service.

INTEGRATING SUCCESS

Wij kunnen onze disciplines eventueel afzonderlijk leveren, maar onze specialiteit is een volledig geïntegreerd totaalproject. Binnen Stolze zijn de ontwerpafdelingen voor elektrotechniek, watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek heel bewust samengevoegd. Wij zijn van mening dat de meest optimale installatie ontstaat door een perfecte onderlinge afstemming van de verschillende disciplines.

Bij Stolze is geen enkele installatie standaard, omdat wij uit ervaring weten dat elke onderneming uniek is. Meestal vereist de teelt specifieke aanpassingen aan installaties. Nog belangrijker zijn de specifieke wensen van de ondernemer. Wij bundelen de wensen van u als klant en de kennis van Stolze. Zo ontstaat de meest optimale installatie met het juiste productie- en kwaliteitsniveau voor uw bedrijf.

ONDERSCHEIDEND IN SERVICE

Na het ontwerp van een installatie voeren wij een project van start tot oplevering in eigen beheer uit. Met hoofdzakelijk eigen mensen en specialistische onderaannemers installeren wij alle onderdelen, zorgen wij voor een vlekkeloze inbedrijfstelling en bieden wij u een heldere oplevering met alle benodigde instructies.

Internationaal werken we nauw samen met lokale partners om de service te garanderen en om de klant zo accuraat mogelijk te kunnen bedienen. Vanzelfsprekend staat onze serviceafdeling na de oplevering 24 uur per dag voor u klaar. Bij een storing helpen we u dus snel weer in bedrijf.

KERNWAARDEN

Dit zijn de vijf kernwaarden waar wij als Stolze voor staan.

  • Verantwoordelijkheid
  • Betrouwbaarheid
  • Betrokkenheid
  • Professionaliteit
  • Dienstverlenend

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

Stolze Installatietechniek

Solliciteren op Stolze Installatietechniek
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB