Werken bij 

Millenaar | Peijnenburg

Verwarming – Loodgieters Dakdekkers & Rioleringen

Over ons bedrijf

Dhr. P.J. Millenaar, grondlegger van het bedrijf, startte zijn activiteiten in 1956 onder de naam Millenaar Verwarming in Aalsmeer. Vandaar moest worden verhuisd naar het in Amstelveen gelegen pand aan de Koen van Oosterwijklaan 3 van waaruit het onderhouden en de 24 uur service aan olie- en gasketels, geisers en aan ketelhuizen, sanitaire & c.v. installaties werd voortgezet. Hier werd ook het woord service aan de naam toegevoegd.

Rond de jaren tachtig moest het bedrijf geheel onverwacht verhuizen naar de Churchilllaan 94 in Amsterdam en werden, om verwarring te voorkomen, de initialen van de oprichter voor de naam gezet, en zo ontstond P.J. Millenaar Verwarmingsservice. In 1991 werd het ambachtelijk loodgieters- en dakdekkersbedrijf A.H. Peijnenburg ingelijfd en verhuisden wij naar het grotere pand gelegen aan de Cornelis Anthoniszstraat 29-33. Hier werd de naam veranderd in Millenaar/Peijnenburg. Ondertussen voegde het dakdekkerbedrijf HOREX en loodgietersbedrijf Mastenbroek zich bij ons en door al deze samenvoegingen groeiden we langzaam uit ons pandje en moesten we met pijn in ons hart ook hier vandaan verhuizen.

Om nog makkelijker bij onze klanten te kunnen komen zochten we naar een locatie welke goed bereikbaar was vanuit onze werkgebieden Amsterdam, Buitenveldert, Amstelveen, Bovenkerk, Aalsmeer, Ouderkerk a/d Amstel en Hoofddorp. Uiteraard moesten ook Amsterdam Zuid, het centrum en de grachtengordel makkelijk te bereiken zijn. Zodoende kwamen we terecht op het industrieterrein “De Schinkel” . Sindsdien werken we vanuit dit pand gelegen aan de Anthony Fokkerweg 59 (vanaf de A10 afslag S107 en de A4 S111) en kunnen we de stad en de randstad goed en zonder problemen bereiken. Deze verhuizing bracht ons meer ruimte. Hierdoor vroeg men ons in 1999 het loodgietersbedrijf Solgas in te lijven, en zo ontstond Millenaar/Peijnenburg/Solgas.

Inmiddels is Millenaar | Peijnenburg verhuisd naar Amstelveen, en zijn wij te vinden aan de Schweitzerlaan nummer 70.

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

Millenaar | Peijnenburg

Solliciteren op Millenaar | Peijnenburg
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB