Werken bij 

RSM

RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financiële-economische en strategische vraagstukken.

Over ons bedrijf

Ontdek The Power of Being You!

Stel je voor: je zoekt een werkgever die niet alleen jouw potentieel herkent, maar je ook aanmoedigt om dit potentieel volledig te ontplooien. Bij RSM staat persoonlijke betrokkenheid centraal, zelfs nu we snel groeien. Als de toonaangevende adviseur op het gebied van Assurance, Tax en Consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven, zijn we al meer dan een eeuw een vertrouwd gezicht in Nederland.

Met 675 toegewijde medewerkers verspreid over acht locaties – Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Maastricht – werken we aan het verbeteren van de resultaten van onze klanten op een professionele, betrouwbare, duurzame en persoonlijke manier. Samen met meer dan 830 andere RSM-kantoren vormen we het zesde grootste netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties ter wereld.

Bij RSM geloven we in het stimuleren van talent en het creëren van een omgeving waarin je kunt groeien en excelleren in wat je het liefste doet. En zelfs als je het even niet weet, staan we klaar om je te helpen en samen met jou naar de mogelijkheden binnen RSM te kijken.

Wat ons onderscheidt:

  • Persoonlijk en betrokken: Bij RSM draait het om het opbouwen van langdurige en diepgaande relaties, niet alleen met onze klanten, maar ook met onze medewerkers. We nemen de tijd om niet alleen te luisteren, maar ook om echt te begrijpen. Deze unieke kracht, “The Power of Being Understood”, vormt het hart van wie we zijn en wat we nastreven.
  • Internationaal verbonden en lokaal betrokken: Bij ons vind je lokale betrokkenheid en nabijheid tot onze klanten met een unieke twist. Je wordt onderdeel van een bedrijf dat geworteld is in lokale gemeenschappen, waardoor je directe impact kunt maken en authentieke relaties kunt opbouwen. Tegelijkertijd heb je toegang tot een wereldwijd netwerk van expertise, kennis en mogelijkheden die jouw carrière naar nieuwe hoogten kunnen brengen.
  • Eigenzinnige sparringpartner: Bij ons krijg je de kans om als gedurfde en unieke sparringpartner te excelleren. We moedigen je aan om uit te dagen en gaan met plezier de dialoog aan, altijd op zoek naar de essentiële vragen en de meest treffende antwoorden. Hier draait het niet om het volgen van de kudde, maar om het ontdekken van nieuwe perspectieven en het stellen van de juiste vragen.
  • Oog voor onze medewerkers: Onze open cultuur, betrokkenheid en het werken aan uitdagende projecten zorgen ervoor dat medewerkers lang aan ons verbonden blijven en kunnen doorgroeien tot specialist of generalist.

 

Benieuwd geworden naar RSM? Wij maken graag kennis met je om samen te kijken naar de mogelijkheden! Neem een kijkje op onze website of neem contact op met onze Campus Recruiter: Noa Dekker via ndekker@rsmnl.nl of bel/app naar 06 27 09 22 36.

Beschikbare vacatures

Een kijkje in onze keuken

Werknemer aan het woord

Coen Creuwels
Tax Consultant

RSM is een organisatie die een stimulerende werkomgeving biedt waarbij persoonlijke groei hoog in het vaandel staat. De bedrijfscultuur is vertrouwd en collega’s voelen als vrienden

Kom in contact met 

RSM

Solliciteren op RSM
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB