Werken bij 

Waterdrinker Aalsmeer BV

Welkom bij Waterdrinker Aalsmeer. Europa’s grootste handelsplatform voor bloemen & planten. Elke dag steken wij met zijn allen de handen uit de mouwen om onze klanten gelukkig te maken. En niet zonder succes. Kom jij ons team versterken?

Over ons bedrijf

Waterdrinker streeft ernaar een gelukkige en gezonde leefomgeving met bloemen en planten te creëren. Ons enthousiasme voor bloemen en planten willen wij overbrengen tot in het hart van de consument. Hierbij past onze strategie om de verwachtingen van klanten continu te overtreffen, zowel op het gebied van producten als services en samenwerkingsverbanden. De kracht van Waterdrinker is het enorme assortiment, waaronder veel noviteiten, exclusieve en bijzondere producten.

Onze missie
Wij willen bloemen en planten voor iedereen toegankelijk maken.

Onze visie
Een gelukkige en gezonde leefomgeving met bloemen en planten creëren, dat is waar wij ons voor inzetten. Ons doel is dat steeds meer mensen het belang van groen in hun omgeving gaan inzien. Met elkaar zoeken wij steeds naar samenwerkingen die hieraan bijdragen.

Onze waarden
Alles wat wij als bedrijf doen is onlosmakelijk verbonden aan en wordt gevoed door onze vijf waarden;
We inspire, We innovate, We connect, We share & We care.

Wil jij werken op een plek waar je dagelijks een dosis geluk ervaart én waar elk seizoen het decor verandert? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken of we een passende vacature voor je hebben.

Kiezen voor Waterdrinker betekent kiezen voor een innovatief, inspirerend en ondernemend bedrijf. De passie voor groen en onze prachtige producten is wat ons als Waterdrinkers verbindt en wat de grondslag vormt voor ons werk en onze cultuur.

Beschikbare vacatures

Een kijkje in onze keuken

Video afspelen

Werknemer aan het woord

‘Dagelijks verwerken we met het team de verse handel zoals planten, bloemen en decoratie artikelen. Het is fysiek soms best wel hard werken, maar dat is precies wat wij zoeken. Met het team aan de slag en zorgen dat het werk op tijd af is! Er is binnen Waterdrinker ruimte voor een lolletje onderling en dat maakt dat de werksfeer goed is. De grootste verrassing vonden we dat de bloemen- en plantenbranche zo groot en dynamisch is, dat hadden wij niet verwacht. Erg interessant!’

Kom in contact met 

Waterdrinker Aalsmeer BV

Solliciteren op Waterdrinker Aalsmeer BV
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB