Werken bij 

Verhoef Access Technology BV

Verhoef ontwerpt en fabriceert al ruim 80 jaar gangway-systemen voor petrochemische havens wereldwijd

Over ons bedrijf

In 1947 pionierde Verhoef met het ontwerpen en fabriceren van aluminium reddingsboten. Eerst traditioneel gebouwde en open reddingsboten, waarvan er meer dan 5.000 werden afgeleverd. In 1961 bouwde en testte Joost Verhoef, de oprichter van Verhoef Aluminium BV, de eerste vrije val reddingsboot (en) ter wereld. Het ontwerp leek heel erg op een onderzeeër en werd in 1962 in gebruik genomen op een schip. Het had een vrije valhoogte van ongeveer zes meter en was volledig gemaakt van aluminiumlegeringen. Deze nieuwe ontwikkeling leverde vanaf het begin een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van alle zeevarenden op zee. Reeds in die tijd, en vooruitlopend op wettelijke vereisten, was de reddingsboot met vrije val zelfoprichtend, wat een andere verbetering was ten opzichte van het conventionele ontwerp van een open reddingsboot, gelanceerd door davits.

Het concept, met de aluminium vrije val reddingsboot, samen met zijn vrije val lanceersysteem, werd algemeen erkend, gewaardeerd en bekroond door vele internationale autoriteiten. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden, zoals vuur of vol water, bleek de Verhoef vrije val reddingsboot een levensreddend toestel te zijn dat aan de strengste veiligheidseisen kon voldoen. Sindsdien zijn wereldwijd veel schepen en offshore platforms uitgerust met Verhoef Freefall Lifeboats.

Verhoef Access Technology is een expert in het ontwerpen en fabriceren van klantspecifieke ship-to-shore toegangsapparatuur met telescopische gangboorden, liftplatforms, magazijnkranen en brandmonitor-kolommen, die een veilige doorgang van schip naar wal bieden voor de bemanning van alle soorten schepen. in de petrochemische industrie. Maar niet alleen de petrochemische industrie profiteert van de kennis van Verhoef. Ook passagierscruiseterminals en luchtvaartmaatschappijen hebben ervaren dat Verhoef veilige en betrouwbare toegangsmaterialen biedt. Bekijk onze brochure.

Verhoef is altijd op zoek naar innovatieve en technisch onderlegde medewerkers, daar zij DE basis vormen voor groei en het vasthouden van onze marktleiderpositie in de diverse marktgebieden waar wij actief zijn.

 

Een kijkje in onze keuken

Werknemer aan het woord

Ruud Schwegler

 

 

Kom in contact met 

Verhoef Access Technology BV

Solliciteren op Verhoef Access Technology
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB