Werken bij 

Turf Aalsmeer

Op slechts 15 tot 20 minuten rijden vanaf Amsterdam – direct naast Schiphol – vind je dè locatie om je even in een andere wereld te wanen: Turf Aalsmeer. Een plek waar je de onderlinge strijd aan kunt gaan en na afloop met elkaar kunt napraten over jullie ervaringen in onze gezellige loungeruimte.

Over ons bedrijf

Turf Aalsmeer is in 2017 opgericht door Aalsmeerder Wilco Hoogeveen als nieuwe variant op de populaire escape rooms. In het eerste spel aan de Oosteinderweg worden escapen, lasergamen en goud zoeken gecombineerd in een competitief spel in het Wilde Westen. Daarna heeft Turf onder de naam ‘Turf Real Life Gaming’ nog diverse spellen en belevingen ontworpen voor andere partijen, zoals The Cambridge Museum of Technology, Home of Heroes in Buggenum en Bunker 83 in Soesterberg. In de zomer van 2021 opent Turf 2 nieuwe eigen belevingen in omgeving Aalsmeer: een unieke escape game op de Westeinderplassen en een unieke escape battle in 2 teams op fort Kudelstaart. Het doel van Turf is overal hetzelfde: unieke belevingen ontwerpen en bouwen waarbij spelers zich even in een andere wereld kunnen wanen en met elkaar een leuke tijd kunnen hebben. En waar de naam Turf vandaan komt? De eigenaar heet Wilco HoogeVEEN en in veengebieden werd vroeger turf gewonnen. Op die wijze zijn ook de Westeinderplassen in Aalsmeer ontstaan; door turfafgravingen. De naam slaat dus zowel op de eigenaar als op de locatie!

Onze spellen bieden alles wat een escape room biedt en meer: puzzelen, zoeken, onderhandelen, strategisch nadenken, samenwerken en de beste score neerzetten. Ga de competitie met elkaar aan in ons dorpje uit het Wilde Westen of in het oude fort van Kudelstaart, of strijd tegen de klok op ons bootje op de Westeinderplassen. Leer elkaar echt goed kennen; hoe presteren jullie onder druk? Welke rol neemt iedereen aan? Van kinderpartijtje tot bedrijfsuitje: we bieden voor ieder wat wils! Ook in combinatie met diverse lunch- en dinerarrangementen.

Een kijkje in onze keuken

Werknemer aan het woord

 

 

Kom in contact met 

Turf Aalsmeer