Werken bij 

Royal Van Zanten

We zijn dé voorkeursleverancier voor telers in relevante markten. We werken actief samen met onze partners. Met al onze gewassen (o.a. Chrysant, Alstroemeria, Bouvardia, Statice) hebben we een prominente positie in de door ons geselecteerde marktsegmenten. Onze rassen beschikken over bewezen eigenschappen en toegevoegde waarde voor iedereen in de waardeketen. Het resultaat is duurzame en winstgevende groei.

Over ons bedrijf

Royal Van Zanten is een toonaangevend internationaal veredelingsbedrijf met gepassioneerde collega’s, distributeurs en agenten wereldwijd. We zijn dé voorkeursleverancier voor telers in relevante markten. We werken actief samen met onze partners. Met al onze gewassen (o.a. Chrysant, Alstroemeria, Bouvardia, Statice) hebben we een prominente positie in de door ons geselecteerde
marktsegmenten. Onze rassen beschikken over bewezen eigenschappen en toegevoegde waarde voor iedereen in de waardeketen. Het resultaat is duurzame en winstgevende groei.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Er zijn mogelijkheden in diverse disciplines: veredeling en teelt (waarvoor je een groene opleiding nodig hebt), maar ook research en laboratorium (waarvoor bijvoorbeeld een MLO opleiding gevraagd wordt). Uiteraard hebben we ook commerciële toppers nodig in Sales en Marketing, en zijn er ondersteunende afdelingen zoals Finance en IT, Customer Service, Technische Dienst en P&O. Kortom: voor bijna elke richting bieden wij een loopbaan.

Onze vacatures vind je op werkeninaalsmeer.nl en op de Royal Van Zanten website, maar een open sollicitatie is zeker ook welkom. In gesprek met jou kijken we of er mogelijkheden zijn. We vinden opleiding en ontwikkeling belangrijk voor elke medewerker, daar bieden we ook volop mogelijkheden toe. Voor je loopbaan zit je dus bij ons goed, want ook onze medewerkers willen we laten groeien!

Een kijkje in onze keuken

Video afspelen

Kom in contact met 

Royal Van Zanten

Solliciteren op Royal Van Zanten
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB