Werken bij 

Lasbedrijf Van Vliet en zn. BV

Wij zijn Lasbedrijf van Vliet, gevestigd te Schiphol-Rijk. We vervaardigen geluidsomkappingen en leveren diverse las- & constructiewerkzaamheden.

Over ons bedrijf

Wij zijn Lasbedrijf van Vliet, gevestigd te Schiphol-Rijk. We vervaardigen geluidsomkappingen en leveren diverse las- en constructiewerkzaamheden. Een van onze specialismen is het coaten van het metaal. Poedercoaten en spuitwerk als product-af en ter bescherming van het metaalwerk behoort tot de mogelijkheden, kortom zo leveren wij een totaalplaatje.

Wij zijn actief sinds 1963 en ondernemen nu met zijn tweeën, Peter en Jan van Vliet.

De grondlegger ‘Peet’ is het bedrijf gestart in 1963, Peter is werkzaam sinds 1978 en Jan sinds 1986. Het bedrijf is in 2000 officieel door Peter en Jan overgenomen.

In 1963 is Peet gestart aan de Kruisweg te Hoofddorp waarna uiteindelijk 3 loodsen geplaatst zijn. Doordat ook dit te krap werd zijn we in 1991 verhuisd naar de Boeing Avenue te Schiphol-Rijk, waar wij een pand hebben kunnen plaatsen met voldoende ruimte, voorzien van alle faciliteiten en een betere logistiek. Het bedrijf is makkelijk te bereiken via snelwegen A4, A9 en N201.

Beschikbare vacatures

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

Lasbedrijf Van Vliet en zn. BV

Solliciteren op Lasbedrijf Van Vliet en zn. BV
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB