Werken bij 

Jumbo Aalsmeer

Een vriendelijke glimlach als je een klant groet, even met de boodschappen meelopen naar de auto, een banaantje pellen voor een kind. Op allerlei manieren willen wij net een stapje extra zetten voor onze klanten. Hun verwachtingen overtreffen. Want dan maken we van onze klanten echte Jumbo fans.

Over ons bedrijf

Waar draait het bij ons om? Waar gaat ons hart sneller van kloppen? Waar gaan wij voor door het vuur? Dat is onze formule. Dat zijn onze mooie, verse producten en onze prachtige winkels. Dat is onze wil om te winnen. Dat zijn onze collega’s. Dat is vooral onze passie voor onze klanten. Die passie maakt ons uniek. Dat is 100% Jumbo. Dat zijn wij samen.

Beschikbare vacatures

Een kijkje in onze keuken

Video afspelen

Werknemer aan het woord

Harm Koningen
Mede-eigenaar en grondlegger van #samengroeien
“Nulla sodales justo nec est sollicitudin, sed condimentum odio eleifend. Fusce scelerisque ornare lorem eu fringilla. Ut eu odio urna. Vestibulum in mattis ex, id aliquam ipsum. Integer facilisis justo ut lectus ultricies bibendum. Donec ultricies, enim vitae aliquet convallis, leo lacus congue felis, vel placerat sapien est vitae sapien. Suspendisse in elit eu felis convallis ultrices interdum nec urna.”

Kom in contact met 

Jumbo Aalsmeer