Werken bij 

Bruine de Bruin BV

Hét adres voor waterbehandeling, teeltsystemen en constructiewerk.

Over ons bedrijf

Wij zijn sinds 1965 actief als toeleverancier van diverse producten voor onder andere de marktsegmenten, glastuinbouw, autowasstraten, betoncentrales, datacenters, industrie, visverwerkende bedrijven, zwembaden, enz. Als ontwerper en producent zijn wij alom bekend als het gaat om realisatie van waterbehandeling apparatuur, containersystemen, intern transport, kweektafels en teeltsystemen.  Vanuit ons moderne bedrijf in Aalsmeer, waar alle producten in eigen beheer worden geproduceerd vindt een wereldwijde distributie plaats. Of het nu gaat om waterbehandeling apparatuur of een volledig geautomatiseerd teeltsysteem, onze producten vindt u overal ter wereld. Daarbij staan wij met onze eigen servicedienst 24 uur per dag, wereldwijd voor u klaar. Dankzij optionele on-board modem verbindingen op onze producten kunnen wij wereldwijd inloggen en uw machines nauwkeurig monitoren. Elk product van ons wordt op maat ontworpen en voldoet aan de wensen zoals gesteld door de eindgebruiker.

Erkend leerbedrijf

De Beroepsbegeleidende Leerweg wordt ook wel werkend leren genoemd. Bij de Beroepsbegeleidende Leerweg kies je voor een opleiding die bestaat uit een combinatie van werken en leren. Een mooi startpunt voor een verdere carrière. In een BBL-traject word je in 12 maanden opgeleid, het praktijkgedeelte bestaat uit je werk bij ons. Je wordt hierbij intensief begeleid door een ervaren collega.

Het theoriegedeelte volg je op een Regionaal Opleidingscentrum. Dit gedeelte omvat maximaal 40 dagen. Tijdens je opleiding leer je specifieke werkzaamheden.

Waarom een BBL volgen…?

  • Professionele opleiding en begeleiding;
  • Relatief weinig theorielessen – 1 dag per week;
  • Een opleiding volgen en toch geld verdienen;
  • Goede basis voor verdere carrière of vervolgopleiding.

Een kijkje in onze keuken

Kom in contact met 

Bruine de Bruin BV

Solliciteren op Bruine de Bruin BV
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB