[vacancy_structured_json_data]

Inkoper Bomen en Vaste Planten

Onze opdrachtgever is een snelgroeiend bedrijf dat zich voornamelijk richt op de Europese retailmarkt. Veel van de planten die geleverd worden komen van lokale kwekers. Tevens worden planten geselecteerd bij de beste kwekers in Nederland, België, Duitsland, Italië en Spanje. Dit bedrijf staat erom bekend goede kwaliteit planten te leveren tegen concurrerende prijzen. Voor deze organisatie zoeken wij een Inkoper Bomen en Vaste Planten.

Als inkoper bomen en vaste planten ben je verantwoordelijk voor het totale inkoopproces. Samen met het team weet jij welke producten wanneer aangeboden kunnen. De accountmanagers gaan met jouw sortiment werken. Je koopt in bij de verschillende kwekers, zowel in Nederland als daarbuiten. Je selecteert en beheert de relaties met vaste leveranciers en gaat op zoek naar nieuwe leveranciers. Tevens ben je goed op de hoogte van ontwikkelingen in het sortiment. Voor belangrijke periodes inventariseer je de markt, vraag je prijs op en onderhandel je over prijs, kwaliteit en leveringsafspraken.

Wat wij bieden

Dit is een afwisselende functie bij een snelgroeiend bedrijf in Aalsmeer. Het salaris is marktconform en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen.

Wat wij vragen

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • kennis van de Nederlandse en internationale plantenmarkt
  • goede beheersing Engelse taal
  • communicatief sterk

Deel deze vacature

Solliciteren op Inkoper Bomen en Vaste Planten
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Upload CV
Maximum file size: 4 MB
Upload motivatie
Maximum file size: 4 MB